Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Δεν έχουμε προπονητή

        Για πολλούς σίγουρα δεν είναι νέο. Απλά θέλουμε να πούμε 5 πράγματα ενδεικτικά της φετινής κατάστασης στον ΠΑΟΚ.
        1ον. Ο ΠΑΟΚ δεν δουλεύει πια στημένες φάσεις. Στην αρχή της σεζόν ότι στημένο είχε, εκτελούνταν όπως επί Σάντος. Αυτή τη στιγμή ούτε αυτό γίνεται.
        2ον. Στον ΠΑΟΚ όποιος από τους "μεγάλους" παίκτες θέλει να παίξει -ανεξάρτητα αν είναι έτοιμος ή όχι- παίζει βασικός.
        3ον. Δεν υπάρχουν ρόλοι στην ομάδα και στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Ο καθένας ότι μπορεί...
        4ον. Αν δουλεύει προπονητής σε μια ομάδα φαίνεται όταν δέχεσαι γκολ. Και αυτό που δείχνει μετά ο ΠΑΟΚ είναι ότι χειρότερο. Κάποιοι επίθεση, κάποιοι άμυνα, το κέντρο χάνεται στο πουθενά. Σε όλα τα ματς γίνεται αυτό. Δεν υπάρχει πλάνο.
        5ον. Δεν γίνεται κατά τη διάρκεια του παιχμιδιού αυτός που κάνει τον προπονητή να κοιμάται. Τα παραδείγματα πάρα πολλά, τελευταίο η μη αντικατάσταση του Λίνο (όπου ο διαιτητής είδε ότι δεν μπορεί και τον έβγαλε) και τέλος από το 1' χθες μέχρι το 2-0, σηκώθηκες καθόλου από τον πάγκο για οδηγίες έστω; Απλά καρφώθηκες στην καρέκλα. 
        Τέλος, δεν γίνεται να έχεις μια "μαιμού για προπονητή". Ξέρει ότι οι μισοί παοκτσήδες αγαπούν τον Άγγελο και οι άλλοι μισοί τον Σάντος και το παίζεις Σαντάντζελλο; Οι δηλώσεις θυμίζουν Άγγελο (θα έφτανα τελικό, μπράβο στον Κούτσια κλπ) και προπονητικά προσπαθείς να μιμηθείς τον Σάντος- ότι έκανε ο Σάντος με Σορλέν από αριστερά προσπαθείς να το κάνεις με Φωτάκη από δεξιά. Μια κακή απομίμηση είσαι και τίποτα άλλο. Πολύ μέτριος σαν παίκτης, ακόμα χειρότερος σαν προπονητής. Ο άλλος (Δερμι) προσπάθησε να κάνει κάτι δικό του. Αν πάει σε ομάδα που έχουν υπομονή και δουλέψει χρόνια, μπορεί να πετύχει κάτι που θα είναι δικό του. Εσύ είσαι ευκαιριατζής.Δεν σε κατηγορώ όμως. Έκανες όπως κάνουν οι περισσότεροι στην Ελλάδα. Ακούν για θέσεις σαν δημόσιοι υπάλληλοι και τρέχουν. Αυτό έκανες και εσύ. Έπρεπε αφού μαζί ήρθατε, μαζί και να φύγετε κύριε Μαζίνιο, συγγνώμη κύριε Χάβο ήθελα να πω (τι σύγκριση έκανε το μυαλό μου). Είσαι πολυ μικρός για τα όνειρά μας. 
           ΄Οτι αγαπάμε εμείς πεθαίνει και ξαναρχίζουμε από την αρχή....................

Δεν υπάρχουν σχόλια: