Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Αχ βρε Ζαγοράκη

Ο ΠΑΟΚ χθες για άλλη μια φορά ήταν κατώτερος των περιστάσεων και δεν κατάφερε να πάρει το παιχνίδι στο Περιστέρι. Για αλλη μια φορά κακός, κατόρθωσε να δεχθεί 2 γκολ από έναν μετριότατο παίκτη. Από τους διακριθέντες του ΠΑΟΚ, ήταν για ένα παιχνίδι ακόμη, ο Τσιρίλο και ο Γκαρσία. Ο Αρίας έδειξε ότι δεν είναι έτοιμος ακόμη, δεν έδειξε όμως και κάτι το ιδιαίτερο. Ο Εττό φάνηκε ότι είναι λίγος αμυντικά. Κακός ήταν και χθες ο Βιερίνια.
Ελπίζω να εκμεταλλευτούν εκεί στον ΠΑΟΚ το διάστημα του 1 μηνός που απομένει μέχρι την κανονική λήξη του πρωταθλήματος. Είναι καλό χρονικό διάστημα. Μπορείς να αλλάξεις πολλά και να΄ξανασηκώσει ο ΠΑΟΚ κεφάλι. Μέχρι και προπονητή προλαβαίνεις να πάρεις και να μάθει την ομάδα. Μην αφήνετε το χρόνο να περνάει έτσι. Γιατί και στα play off να μπει ο ΠΑΟΚ, έτσι όπως έγιναν τα πράγματα για να είναι του χρόνου στην Ευρώπη, δεν πρέπει να βγει τελευταίος.
Και αν δεν έχεις τα λεφτά, γιατί κάποιοι μας έβαλαν μέσα, τώρα που θα συναντηθείς μαζί τους, ζήτα από τα παιδιά να μπουν εγγυητές. Για το καλό του ΠΑΟΚ πρέπει να δεχθούν
Αλήθεια, αυτοί υποστηρίζουν ότι τα κάνουν όλα για το καλό του ΠΑΟΚ ανιδιοτελώς. Τόσα πρόστιμα που πληρώνει ο ΠΑΟΚ και τιμωρίες έδρας με διαφυγόντα κέρδη, γιατί δεν τα βάζουν; Δεν τα βάζουν στην τσέπη, αλλά εξαιτίας τους δεν χάνονται; Ρε Ζαγοράκη μήπως να τους χαρτζιλίκωνες; Και δεν θα μιλούσαν και πιο φτηνά θα μας έβγαινε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: