Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....

 Θα πούμε σήμερα και πως πάει το εργάκι. Την κούλα την έβαλες να παίξει play off. Έχουμε και λέμε. Την Τετάρτη, αφού έχει μπει το αυγό στον κώλο, εγώ θα καίγομαι για την νίκη, άρα θα είμαι αγχωμένος. Ο τέλης μπορεί να έρθει για την ισοπαλία, χωρίς να έχει να χάσει τίποτα θα παίξει. ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΥΡΙΟΙ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ;;;;;;; Την ΚΥΡΙΑΚΗ παίζω ένα μεγάλο παιχνίδι και σ'αυτό δεν είμαι αδιάφορος, αλλά ο γαύρος. Στην καυτή τούμπα λοιπόν έρχεται μια ομάδα, που δεν καίγεται για την νίκη, αλλά καίγομαι εγώ. Αν κάτσει πίσω ο γαύρος, στην κόντρα μπορεί να με διαλύσει. Τέλος, αφού τα δώσω όλα αυτές τις 2 αγωνιστικές, παίζω τετάρτη για το κύπελλο όπου δεν πρέπει να δεχθώ γκολ. Γιατί αν δεχθώ γκολ, πόσα θα πρέπει να βάλω, που σκοράρω αβέρτα; ΤΟΝ ΠΑΟΚ γιατί τον περάσατε όλοι εσείς; Δεν μπορώ να το χωνέψω, όχι γιατί έχασα από μια ομάδα, αλλά γιατί κάθομαι και χανω μόνος μου!!!!!!!!!!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΧΑΒΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ:"άλλος ο ΠΑΟΚ στη ρεβανς του κυπέλλου". Αυτό είναι σίγουρο, γιατί άλλος θα κάθεται στον πάγκο. Αυτό το ξέρουμε και εμείς ΧΑΒΟ. Γιατί και να μην σε στείλει ο Ζαγορ σήμερα, σίγουρα θα σε στείλει μέσα στις επόμενες 10 μέρες. Ελπίζω να μην σε προλάβουν οι εξελίξεις Ζαγοράκη, όπως έγινε και με τον Δερμιτζάκη.

Ανώνυμος είπε...

Μέσα σε όλα πέφτετε μαλάκες. Κι εσύ ο αρθρογράφος αλλά και ο μαλάκας ο σχολιαστής σου.

K.G. είπε...

apantw mono gia to keimeno. etsi exoun ta pragmata. ama to diabases den eipe kaneis oti 8a xasoume. eipame ti akolou8ei. pws ekei pou hsoun kabala sto alogo, ef8ases na eisai sthn oura. an den mporeis na deis auta pou sumbainoun ston PAOK edw kai kairo, sigoura den ftaime emeis. makari auta pou 8a er8oun na ginoun me ton kalutero tropo gia ton PAOK,(na ta perimeneis).an pali den katalabes, den peirazei. uparxoun an8rwpoi pou blepoun mprosta kai anoigoun dromous, kai alloi pou apla akolou8oun. dialegeis kai pairneis.