Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Πάρε τον ΠΑΟΚ στα χέρια σου, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου


Πρόεδρε,με όλο το σεβασμό που τρέφω απέναντί σου πιστεύω ότι πρέπει να χειριστείς δυναμικά το θέμα της τιμωρίας της ομάδας. Ίσως να θεωρείς ότι αυτοί που έκαναν επεισόδια στο Βόλο, έκαναν μαλακία -και εγώ το ίδιο πιστεύω- είναι άδικο όμως για τους λίγους να τιμωρηθεί η ομάδα μας. Πρέπει οι νόμοι να γίνουν αυστηροί, αλλά όλα γίνονται εκ του πονηρού για να μην υπάρχουν θεατές σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι που θα γίνει την Τετάρτη.

Πάρε δυναμικά θέση για το θέμα
Νομίζω ότι πρέπει να πάρεις πρωτοβουλία και να μαζέψεις όλους τους συνδέσμους. Πρέπει να κινηθείτε βάσει οργανωμένου σχεδίου. Δεν ξέρω αν πρέπει να φαίνεται προς τα έξω ότι υπάρχει συμφωνία μεταξύ ΠΑΕ και συνδέσμων, ή αν πρέπει να χαράξετε την ίδια γραμμή, πάντως πρέπει να γίνει συνεννόηση μεταξύ σας. Βάλε γιγαντοοθόνες, θέλουν δεν θέλουν (η αστυνομία και οι άλλοι).

Μην δειλιάσεις
Στον ΠΑΟΚ δεν χωράει η δειλία. Νομίζω ότι είναι καλύτερο να πολωθεί ο κόσμος και να φανατιστεί και ας χάσουμε το ματς, παρά να πάμε φοβισμένα και να προκριθούμε. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα κοινωνικό σύνολο που πρέπει να αγωνίζεται. Για τον ΠΑΟΚ έχει μεγαλύτερη σημασία η επανάσταση, παρά η νίκη. Αν πιστεύεις ότι είναι μεθοδευμένη από κάποιους η τιμωρία, βγες και γάμησέ τα όλα. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ.


Πούλησέ τους τρέλα
Πιστεύω ότι είσαι αγνός. Όμως έχει μπλέξει με αλήτες, όπως ο Μπεός, Ψωμιάδης, Μαρινάκης και Πατέρας. Κράτα την αγνότητά σου για το μέλλον, βγες μπροστά με τσαμπουκά και όταν μετά από 5-10 χρόνια στρώσει το ποδόσφαιρο βγάλτην στην επιφάνεια. Γιατί και τότε εσύ θα είσαι εδώ.


Μην βγάλεις ανακοίνωση
Μην αναλωθείς σε μια στείρα ανακοίνωση. Κάνε συνέντευξη τύπου, αύριο κιόλας. Πες τα όπως νιώθεις, πες τα όπως αισθάνεσαι. Βάλε μια τάξη στα πράγματα και μην φοβάσαι τίποτα.


Είσαι πρόεδρος
Είσαι το παρόν και το μέλλον της ενότητας στον ΠΑΟΚ. Μην το ξεχνάς. Όλοι μαζί μπορούμε να πάμε μπροστά την ομάδα. Να θυμάσαι ότι μετά χρόνια, θα υπάρχει κάτι να θυμόμαστε, κάτι μεγάλο που ξεπερνάει και την επιτυχία σου ως ποδοσφαιριστή, την επιτυχία σου ως παράγοντα, ως προέδρου. Είθε η απόφαση που πήραν να είναι η αρχή του τέλους για αυτούς. Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΠΡΟΕΔΡΟ.




ΥΓ1. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Αν υπάρχει θέμα οικονομικό, προτού πουλήσεις κάποιον παίκτη βγες και πες αναλυτικά τι έγινε και δεν βγαίνει η ομάδα, ότι χρειάζεται επειγόντως χρήματα. Αν είχες επενδυτή δεν θα απευθυνόσουν σε εκείνον; Το ίδιο πρέπει να κάνεις και τώρα. Εμείς είμαστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: