Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

ΞΥΠΝΑ !!!!!


1ον) Γιατί παίζει ακόμα ο Χαλκιάς; Τον θεωρείς καλύτερο; Σε κάθε παιχνίδι κάνει και από ένα χοντρό λάθος. ο Κρέσιτς είναι καλύτερος (κατά τη γνώμη μου), πιο νέος. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει χρήματα από τον Κρέσιτς. Από τον Χαλκιά στην καλύτερη περίπτωση δεν χάνει χρήματα η ομάδα. Αυτό που κάνεις χαλάει όλη την εικόνα της ομάδας. Άλλος σου λέει να βάζεις τον Χαλκιά; Ακόμα και έτσι εσύ φέρεις το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης. Η υπογραφή του προπονητή είναι η ενδεκάδα που κατεβάζει στο γήπεδο. Εσύ πρέπει να πάρεις τις αποφάσεις, γιατί εσύ είσαι υπεύθυνος (για τα καλά και τα άσχημα). Εκτός και αν το κάνετε αυτό, για να τον βάλετε να υπογράψει νέο συμβόλαιο με μεγαλύτερη ρήτρα, πριν προκύψει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες.
2ον) Υπάρχουν διαστήματα που κοιμάσαι στο παιχνίδι. Και με τον γαύρο, και με την Ξάνθη. Για παράδειγμα στο παιχνίδι με την Ξάνθη, μετά το 50' οι παίκτες μας ήταν εκνευρισμένοι (με το διαιτητή, τους αντίπαλους παίκτες), δεν πατούσαν καλά, είχε χάσει τον έλεγχο του παιχνιδιού και το παιχνίδι είχ μεταφερθεί στο δικό μας μισό. Εκεί έπρεπε να κάνεις κάποια αλλαγή, να ηρεμήσεις την ομάδα. Έκανες αλλαγή μετά το γκολ, όπως θα έκαναν όλοι. Πρέπει να ξέρεις όμως ότι με αυτόν τον τρόπο μπορεί να ξαναπαίρνεις προβάδισμα με μικρές ομάδες, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα κερδίζεις μεγαλύτερες ομάδες από την Ξάνθη.
3ον) Όσο φιγουράτο πρόεδρο έχουμε, τόσο "άχαρος" είναι ο προπονητής. Πλήρωσε 20 ευρώ σε ένα κουρέα, βάλε ένα ωραίο κουστουμάκι ρε Χάβο. Όσο για τόσα χρήματα έχουμε στην ομάδα. Προπονητής στον ΠΑΟΚ είσαι, όχι καστανάς στη Σόλωνος και Μιαούλη γωνία.

ΥΓ1. Για σένα Χαλκιά. Μήπως ήρθε η ώρα να σταματήσεις το ποδόσφαιρο; Ο καθένας πρέπει να ξέρει το τέλος του.

ΥΓ2. Ο ΠΑΟΚ δεν ξέρω αν θα πετύχει τους στόχους του φέτος, Κύπελλο-Ευρώπη- έξοδος Champions League. Αυτό που ξέρω είναι ότι στο τέλος της φετινής σεζόν, θα έχει 11 έτοιμους προπονητές. Μόνοι τους παίρνουν τα ματς. Μαζί αποφασίζουν τι θα κάνουν και πως θα αντιμετωπίσουν το κάθε παιχνίδι.
Ο ΠΑΟΚ μοιάζει με ορχήστρα χωρίς μαέστρο. Μια ορχήστρα συνήθως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα μόνη της , όμως ο μαέστρος σε βγάζει από κακοτοπιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: