Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Ανάλυση 16ης αγωνιστικής

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ:Πολύ κακή η ΑΕΛ. Τραγική εμφάνιση, δείχνει ότι δύσκολα θα αποφύγει τη β' εθνική. Αν και πιστεύω ότι η ΑΕΛ θα βοηθηθεί και θα σωθεί, το έργο της γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο.
ΑΡΗΣ-ΚΑΒΑΛΑ: Κακός ο Άρης έμοιαζε να μην έχει λύση απέναντι στην Καβάλα, που μόνο ομάδα δεν είναι. Δεν μπορείτε κύριοι να αλλάζετε έτσι προπονητές. Ομάδα α' εθνικής είναι, δείξτε εμπιστοσύνη σε έναν και πάτε 2-3 χρόνια. Και στο τέλος κάντε ταμείο. Δεν μπορείς να έχεις επιτυχία με μισθοφόρους βραχείας διάρκειας. Είναι ωραίο να υπάρχει σε κάθε πόλη μια ομάδα για να γίνει δυνατό το πρωτάθλημα. Δεν βοηθάτε και το πρωτάθλημα έτσι. Και άντε δεν βοηθάτε τον αθλητισμό, τα χρήματά σας (όπως και αν προήλθαν) δεν τα λυπάστε; Πως να κάνει σταθερές εμφανίσεις η Καβάλα; Πολύ βαρετό παιχνίδι, ανούσια υπεροχή της Καβάλας. Στο 60' κουτουλούσα τον καναπέ, στο 80' σηκώθηκα να φάω και μετά 10 λεπτά που γύρισα ήταν στην ίδια εικόνα, λες και δεν παίχτηκε μπάλα καθόλου.
ΑΕΚ-ΚΕΡΚΥΡΑ: Ασταθής η ΑΕΚ, αναλώθηκε σε μια φλύαρη υπεροχή, προσπαθώντας να βρουν κάθετα τον Μπλάνκο. Δεν μου άρεσε η ΑΕΚ, αλλά γενικά και φέτος δεν είναι καλή. Πιο πολλά έχω να πω για την Κέρκυρα. Μια ομάδα που μου άρεσε στην αρχή του πρωταθλήματος, αλλά και αυτή άλλαξε προπονητή. Γιατί όμως; Ήταν μια ομάδα που ήξερε να αμυνθεί σωστά, να βγει σωστά στην αντεπίθεση και χτυπούσε όλα τα ματς. Αυτό που είδαμε χθες, ήταν ότι χειρότερο. Μια ομάδα που αμυνόταν συνεχως, χωρίς διάθεση να βγει μπροστά, να πάρει μόνο την ισοπαλία. Σαν την Προοδευτική παλαιώτερων ετών ήταν. Ο Τεννές μια χαρά προπονητής είναι για μικρές ομάδες. Δεν καταλαβαίνω τι θέλετε παραπάνω.

ΥΓ1. Ακούω καλός παίκτης ο Ντουγκλάο. Μόνο σωματικά προσόντα έχει, απαντάω εγώ. Η νοημοσύνη του είναι κάτω του μέσου όρου. Δεν μπορείς να παίξεις μπάλα σε υψηλό επίπεδο. Όπως η νοημοσύνη δεν είναι προσόν όλως των αμυντικογενών μάυρων παικτών.
ΥΓ2. Πολύς λόγος γίνεται και για τον Καρντόζο. Χθες δεν ήταν καλός (για μένα ήταν πολύ κακός ο Άρης)όπως και στα περισσοτερα παιχνίδια, είναι αντιαθλητικός και νευρικός. Νομίζω ότι στη Θεσσαλονίκη τον υπερεκτιμούν.
ΥΓ3. Ξυπνήστε εκεί στην ΑΕΛ. Πάρτε προπονητή μέχρι τέλους. Πάρτε τερματοφύλακα (έχουμε τον Κώστα), αυτός είναι τροχονόμος. Φέρτε 2 παίκτες καλούς από Ελλάδα κατά προτίμηση, κάντε και ένα ευχέλαιο μπας και σωθείτε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: