Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Κακός ο ΠΑΟΚ, 0-3 στο Βόλο

     Ο ΠΑΟΚ αν και κακός επικράτησε με το εμφατικό 3-0. Το μόνο που θα κρατήσω από το παιχνίδι είναι τα όμορφα γκολ που επίτευχθησαν, μιας και η απόδοση των παικτών μας ήταν απογοητευτική.
     Ο Χαλκιάς για άλλη μια φορά ήταν κακός αφού δεν κατάφερε σε όλο το παιχνίδι να κάνει μία σταθερή επέμβαση. Αντίθετα, με τις ασταθείς επεμβάσεις του, ο ΠΑΟΚ σε πολές φάσεις ήταν κλεισμένος στην περιοχή (κυρίως στο α' ημίχρονο).
     Κακή ήταν και η αμυντική του γραμμή, με το Λίνο και τον Σνάουτσνερ να μην έχουν επανέλθει ακόμα, με αποτέλεσμα να πέφτει μεγαλύτερο βάρος σε Κοντρέρας και Τσιρίλο, οι οποίοι ήταν σχετικά καλοί.
     Στα χαφ, ο Γκαρσία ήταν καλός αν και φάνηκε ότι κρατάει δυνάμεις για να ανταπεξέλθει στα συνεχόμενα παιχνίδια. Ο Τσουκαλάς ήταν πολύ κακός στο συγκεκριμένο ματς και σωστά αντικαταστάθηκε.
     Ο Βιερίνια είχε ξεσπάσματα, μάλιστα σε ένα από αυτά πέτυχε και γκολ, αλλά ακόμη φέτος δεν έχει δείξει διάρκεια στο παιχνίδι του. Ο Σάλπι φαίνεται να βρίσκει ρυθμό και να προσαρμόζεται στον ΠΑΟΚ. Οι εμφανίσεις του είναι ολοένα και καλύτερες. Σε ρηχά νερά ήταν και ο Κλάους, αν και προσπάθησε πολύ, παρολα αυτά δεν του έβγαινε τίποτα. 
     Οι αλλαγές. Ο Ίβιτς φάνηκε ανέτοιμος, ο Μπαλάφας μέτριος (δεν τον έχω δει και καλύτερο) και ο Μούσλι ανέτοιμος αλλά με διάθεση.
     Η διαιτησία. Πολύ καλή, αν και το 1ο γκολ μπορούσε να το δώσει φάουλ, όπως και 1 κάρτα στον Κλάους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: