Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

ΑΛΗΤΕΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ .............


Τιμωρήσατε τον ΠΑΟΚ, υπογράφετε το τέλος σας. Με τέτοιες τιμωρίες θα αντιμετωπίσετε τη βία; Είστε πολυ γελασμένοι. Τι θα αντιμετωπίσετε την Τετάρτη μπορείτε να το φανταστείτε;Δεν θα έχει προηγούμενο αυτό που θα γίνει στην πόλη εκείνη την μέρα. Υποθηκεύσατε την ασφάλεια της πόλης κύριοι. Για ότι γίνεται υπεύθυνος δεν είναι ο κόσμος, αλλά όλοι εσείς, πολιτικοί και δικαστές. Την Τετάρτη ο ΠΑΟΚ θα είναι εκεί για να δώσει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, αλλά και ο κόσμος θα είναι εκεί. Γιατί ο ΠΑΟΚ είναι ο λαός του. Ετοιμαστείτε λοιπόν για όλα, έτσι που τα καταφέρατε. Τρέμετε τον ΠΑΟΚ, τρέμετε την Τούμπα.

ΥΓ1. Ζαγοράκη με όλο τον σεβασμό, πρέπει να μαζέψεις τους συνδέσμους και να πάρετε αποφάσεις για συλλογική κινητοποίηση. Είναι ώρα για δυναμική αντίδραση.

ΥΓ2. Βάλτε γιγαντοοθόνες έξω από το γήπεδο. "Ησυχία" θα κάνουμε.

ΥΓ3. Αν μπούμε μέσα και κάνουμε κατάληψη, τι θα γίνει άραγε;

ΥΓ4. Προς το χοντρό παιδί που δεν δούλεψε ποτέ. Δεν έμαθες ποτέ να ακούς όχι και ότι δεν μπορείς να τα αποκτήσεις όλα έτσι; Δεν μπορείς να γαμ.... ραγματικά και είπες να το κάνεις στο ποδόσφαιρο; Μου θυμίζεις άτομο κολλημένο στο play station. Μαζέψου γιατί έχει ο καιρός γυρίσματα και το κακό δεν ξέρεις πότε θα σε βρει........


Δημοσιεύεται από: Johnny

Δεν υπάρχουν σχόλια: