Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Γιατί δεν είχε, δεν έχει και πιθανόν δεν θα έχει επενδυτή ο ΠΑΟΚ

Οι βασικοί λόγοι είναι πέντε: 1ον) Στον ΠΑΟΚ όλοι ψάχνουν για έναν επενδυτή-μαλάκα. Έναν άνθρωπο που θα έρθει, θα είναι λεφτάς, θα τα χώσει μερικά χρόνια, και αν γουστάρουμε εμείς αφού κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλο, να του δώσουμε το γήπεδο. Δηλαδή να κάτσει 5 χρόνια να βάλει τα ωραία του λεφτά, να βάλει καμιά 50 (τουλάχιστον) εκατομμύρια, και μετά εμείς να δούμε αν μας συμφέρει να του το δώσουμε. Να θυμίσω ο ΠΑΟΚ είναι μια ζημιογόνος επιχείρηση που με τα λεφτά του κόσμου φαίνεται να έχει πιάσει ταβάνι. Δεν λέω να ξεπουλήσουμε τον ΠΑΟΚ, αλλά κανείς ρε παιδιά δεν πρόκειται να έρθει με αυτούς τους όρους. Μπείτε στη θέση ενός επενδυτή και αναρωτηθείτε αν θα επενδύατε στον ΠΑΟΚ, παρόλο που τον υποστηρίζετε.
 2ον) Στον ΠΑΟΚ υπάρχει ακόμα βρωμιά. Πολλοί πίστεψαν ότι με την έλευση ενός ανθρώπου (Ζαγοράκη),  έγινε η εξυγίανση. Ξεχνάμε όμως όλοι εμείς, ότι οι υπόλοιποι παρέμειναν. Παρέμειναν παραγοντάκια στον ερασιτέχνη  και δημοσιογραφάκια  που «αγαπούν» τον ΠΑΟΚ. Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη μπορεί να είναι ο καλύτερος πρόεδρος στον κόσμο. Στα χρόνια που είναι όμως στον ΠΑΟΚ, υπάρχει πλήρης απαξίωση όλων των τμημάτων του. Και δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς. Επίσης απέτυχε να ελέγξει τα μεγαλύτερα τμήματα του ΠΑΟΚ (ποδόσφαιρο και μπάσκετ) και αυτά τα χρέη πληρώνουμε. Ο σοφός άνδρας πρέπει να ξέρει πότε κλείνει  ο κύκλος του και να προχωρά. Τόσα χρόνια πρόεδρος δεν ήρθε η ώρα να πάρεις σύνταξη; Επίσης, απορίας άξιον στον ΠΑΟΚ, η παρουσία στον ερασιτέχνη ατόμων από τη μαύρη εποχή γούμενου. Είναι ποτέ δυνατόν αυτοί να κόπτονται για το καλό του ΠΑΟΚ; Δεν ντράπηκαν με όσα έγιναν τότε; Άνθρωπος που δεν αισθάνεται ντροπή…. λέει ο λαός. Στόχος τους είναι το καλό του ΠΑΟΚ και όχι το δικό τους καλό φυσικά. Τα δημοσιογραφάκια. Είτε είναι ΠΑΟΚ, είτε όχι. Αυτοί που κάνουν ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ και βολεύονται με την τωρινή κατάσταση και οι άλλοι που θέλουν τον ΠΑΟΚ χαμηλά για να μην ξεφύγει από τις άλλες ομάδες. Πως εξηγείται ότι στον ΠΑΟΚ είναι οι χειρότεροι ρεπόρτερ (π.χ. Μίνος); Πως εξηγείται κύριε Ραπτόπουλε που στην εκπομπή σας (την τηλεοπτική) έχετε οπαδούς του ΠΑΟΚ με χαμηλό IQ; Κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι. 
 3ον)Ο ΠΑΟΚτσης δεν ξέρει τι θέλει. Πρέπει όλοι να αναρωτηθούν τι θέλουν από τον ΠΑΟΚ. Θέλετε μια ομάδα που να κερδίζει συνέχεια και να παίρνει όλο τίτλους; Γιατί αν θέλετε αυτό, διαλέξατε λάθος ομάδα, υπάρχει ήδη ομάδα που σας το προσφέρει. Εγώ για παράδειγμα θέλω μια καλή ομάδα που να παίζει για μένα, να χτυπά όλα τα παιχνίδια, να έχω καινούριο γήπεδο, να βγάζω παίχτες από τη μικρή ομάδα και να προσπαθώ να διακριθώ στην Ευρώπη. Αν έχω όλα αυτά δεν με νοιάζει αν πάρω τίτλο. Οι οπαδοί της Άρσεναλ είναι μαλάκες; Θα έπρεπε να τον είχαν διώξει τον Βενγκέρ. Αμ αυτοί της Λίβερπουλ; Πρέπει να σκεφτούμε τι ζητάμε και αν μπορούμε να το αποκτήσουμε.  
4ον)  Οι σύνδεσμοι. Αυτοί που μετείχαν στην κατάληψη ας μας πουν επιτέλους τι τους χρωστάμε να κάνουμε έναν έρανο, να τελειώνουμε. Εμείς σώσαμε τον ΠΑΟΚ , εμείς φέραμε τον Ζαγοράκη, εμείς….. Τι σας χρωστάμε; Γιατί εγώ δεν θέλω να χρωστάω σε κανέναν. Αυτοί που κάνουν καλό, το κάνουν για τον εαυτό τους πρώτα, για να αισθανθούν μέσα τους ικανοποίηση και όχι για να δείξουν πόσο σημαντικοί είναι μέσα από την ασημαντότητά τους. Οι ήρωες κύριοι περπατούν στα σκοτεινά. Που ήσασταν όλοι εσείς με το σκάνδαλο του φαξ; Που ήσασταν τότε που οι σύνδεσμοι φώναζαν γούμενε θεέ πάρε και την ΚΑΕ;  
5ον) Η Αθήνα. Νομίζετε ότι θέλει κανείς τους να μοιραστεί η πίτα στα τέσσερα; Οι δύο μεγάλοι μπορεί να έχουν μεγάλη αντιπαλότητα μεταξύ τους, μπορεί να διαφωνούν σε όλα. Όμως συμφωνούν σε ένα, να μην μπει στο παιχνίδι άλλος, ειδικά της επαρχίας. Φανταστείτε ένα πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ τι κόσμο και δυναμική θα φέρει…… Κάποιοι τρέμουν στην ιδέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: